Få 3 utg. av Aktiv Trening + Craft løpe- og sykkelvest
Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft løpe- og sykkelvest
Skjul

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft løpe- og sykkelvest
– Spar kr 670

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 670!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Ultralett vindvest fra Craft

Denne ultralette vindvesten fra Craft er av Aktiv Trening kåret til absolutt testvinner innenfor vester! Den har supergod passform og er fremstilt i et svettetransporterende og pustende materiale.
Vesten er vindavvisende, og bak er det meshpanel for maksimal ventilasjon og økt komfort. Dessuten er den fremstilt i et strekkbart materiale som gjør den ekstra behagelig å ha på. Reflekslogoen på front og rygg samt refleksene på både skuldre og rygg gjør det enkelt å se deg i mørket. En superlekker og funksjonell vest, både til deg som løper og til deg som sykler. Velg mellem str. S, M ogL.

Verdi: 500 Kr.

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Se alle tilbudene fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft løpe- og sykkelvest

kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 670!